Letselschade Tact

 

Woensdag 16 november 2011. Een dag om nooit meer te vergeten.


We hadden er zin in. Samen op de scooter naar Oosterhout om te winkelen. Het was heerlijk weer. Voor ons werd het echter een donkere dag. Op een kruispunt in Oosterhout zag mijn man helaas een auto van rechts over het hoofd. De auto kon niet meer op tijd stoppen en
reed ons aan. Met een flinke klap kwamen we op het wegdek terecht. De scooter total loss en ikzelf  met spoed naar het ziekenhuis. Een heupfractuur en diverse beenbreuken. Hoe moest dat nu verder?

Mevrouw M. de Vries, 63 jaar.

Via via kwam mevrouw De Vries een paar weken na het ongeval in contact met Tact letselschade-juridisch advies-coaching. Op dat moment was zij net vanuit het ziekenhuis overgeplaatst naar een verzorgingstehuis in de buurt om daar te revalideren. Zelfstandig thuis herstellen, bleek medisch en praktisch onmogelijk. Hoe haar toekomst er uit zou komen te zien, was nog onduidelijk. De artsen konden geen gunstige prognose afgeven. Wellicht zou zij altijd beperkt blijven in het bewegen en lopen.

Mevrouw De Vries had niet nagedacht over een schadevergoeding voor haar letselschade. Haar echtgenoot had toch geen voorrang verleend? De automobilist kon er niets aan doen. Tact startte voor mevrouw een verhaalsactie op de verzekeringsmaatschappij van de scooter. Als opzittende kon zij namelijk aan het ontstaan van de aanrijding niets doen. In overleg werden huishoudelijke hulp, verzorging, hulpmiddelen voor in huis, de vergoeding van alle ziektekosten en diverse andere schadeposten met de verzekeraar geregeld. Tact begeleidde mevrouw De Vries en haar echtgenoot zelfs in de verhuizing naar een gelijkvloers appartement.

Letselschade? Laat Tact ook u adviseren en begeleiden. De gebeurtenis zelf is al vervelend genoeg. De tijd er na hoeft dat niet te zijn.

Contact

Bent u ge├»nteresseerd geraakt in de dienstverlening van Tact en wilt u graag persoonlijk kennismaken, vul dan het contactformulier in. Wij bellen u voor een afspraak. Uiteraard kun u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor de overige contactgegevens op de contactpagina.