Tact is het dienstverlenende bureau in de regio Dongen (Brabant) dat zich bezig houdt met:

  • het behartigen van belangen bij letselschade,
  • het geven van juridisch advies op uiteenlopende gebieden en
  • het aanbieden van coachingstrajecten.

Medio 2010 is het idee ontstaan om bovenstaande drie onderwerpen te combineren in één bureau. Buiten de kennis en ervaring die er afzonderlijk over deze disciplines in huis is, gelooft Tact in de kracht en het resultaat van het bundelen ervan.

Visie

Wij ondersteunen onze cliënten na een ingrijpende gebeurtenis. Het voorval heeft impact op hun leven thuis en op hun werk. Men komt terecht in een papieren wereld van wet-en regelgeving die onbekend is. Dit geeft spanning. Rust voor herstel en nadenken over de (gewijzigde) toekomst komt hierdoor in verdrukking.

Belangrijk is aandacht voor enerzijds de zakelijke afhandeling van de gevolgen van een ongeval, en anderzijds de meer persoonlijke aspecten die een rol spelen. Betrokkenen vinden meer rust voor herstel als hun juridische belangenbehartiging in goede handen is. En andersom, kunnen betrokkenen tactisch betere keuzes maken bij de schadebehandeling, als zij als persoon meer vrij staan van de verstorende gebeurtenis, en zich richten op de toekomst.

Doordat Tact betrokken is bij het geheel kunnen wij onze diensten optimaal afstemmen op de individuele situaties van onze cliënten. Wij leveren maatwerk om hen verder te brengen!

De gebeurtenis zelf is al vervelend genoegd. De tijd er na hoeft dat niet te zijn.

Missie

Tact navigeert haar cliënten door het juridische en persoonlijke landschap waarin zij terecht zijn gekomen. Ondanks de obstakels die zij tegenkomen, sturen zij zelf naar een vooraf ingegeven eindbestemming.

Belangrijk voor Tact is:

  • het nemen van de juiste stappen en beslissingen op het gepaste moment, en daarbij continu
  • in nauw contact staan met elkaar en de andere betrokkenen.

Door wie?

Edgard Bogers is de initiator van Tact letselschade – juridisch advies – coaching.

Edgard_Bogers_Tact

Edgard is in september 1996 afgestudeerd aan de (destijds) Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Daarmee rondde hij zijn studie Nederlands Recht af in de afstudeerrichtingen Privaatrecht en Internationaal Recht. Sindsdien is hij werkzaam op het gebied van Aansprakelijkheidsrecht en Letselschade.

 Na eerst bij Stichting Rechtsbijstand (Interpolis) te hebben gewerkt, is hij in dienst getreden bij een detacherings- en consultancybureau. Daar heeft hij uiteenlopende projecten verricht bij onder andere de belangenbehartigers; Achmea Rechtsbijstand, Bogaerts & Groenen Advocaten, SRK Rechtsbijstand, en bij verzekeringsmaatschappijen; Allianz Schadeverzekering NV, ASR Schadeverzekering NV, AXA Verzekeringen (nu Reaal Verzekeringen) en Interpolis Achmea. Verder was en is hij gesprekspartner in de branche met onder andere het PIV en de Letselschaderaad.

Het samengaan van juridische - medische - arbeidsdeskundige aspecten en communicatieve vaardigheden boeit Edgard bij het vakgebied Letselschade enorm. Opdrachtgevers waarderen zijn inzet bij het behandelen van complexe dossiers, zijn algemene visie op letselschaderegeling en de contacten die hij in de markt heeft.

Naast zijn juridische werkzaamheden treedt Edgard op als coach. Door zijn rustige en vriendelijke uitstraling is hij in staat om personen in een vertrouwde en respectvolle omgeving te begeleiden in hun verdere groei en ontplooiing. Op natuurlijke wijze weet hij mensen te enthousiasmeren en mee te nemen in een ontwikkelproces.

Naast de activiteiten voor Tact kunt u Edgard Bogers ook benaderen voor interim letselschadeopdrachten, of voor projecten op algemeen verzekeringsrechtelijk of juridisch gebied.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in de dienstverlening van Tact en wilt u graag persoonlijk kennismaken, vul dan het contactformulier in. Wij bellen u voor een afspraak. Uiteraard kun u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor de overige contactgegevens op de contactpagina.